Čtvrtfinalisté Poháru ČMFS znají soupeře

V neděli se rozhodlo o tom, které týmy postoupí do čtvrtfinále Poháru Českomoravského fotbalového svazu, který se v této sezóně hraje pod názvem Sport 1 Cup. Už dnes byly na pražském Strahově rozlosovány dvojice soupeřů pro toto kolo.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Viktoria Žižkov se střetne s Teplicemi, Blšany s Českými Budějovicemi a Jablonec s pražskou Slavií. Lídr ligy, pražská Sparta nastoupí proti Ostravě.

Trenér Baníku Ostrava, Jaroslav Gürtler, sice z losu příliš nadšený nebyl, ale podle jeho názoru je každý zápas hratelný. Sparta bude mít podle trenéra Baníku motivaci získat double, tedy prvenství v lize, které už má téměř jisté, a také vítězství v Poháru. Gürtler si zároveň myslí, že je lepší hrát na Spartě, která bude chtít hrát fotbal, a bude lepší soupeř, než třeba Viktoria Žižkov nebo Jablonec. Naopak by mohlo jméno týmu hráče motivovat k maximálnímu výkonu.

Čtvrtfinálové dvojice a termíny:

11. dubna v 16:30 h: Viktoria Žižkov-FK Teplice, Chmel Blšany-SK České Budějovice. Zatím není jisté jestli v tento čas nastoupí i FK Jablonec 97 proti Slavii Praha. Oba týmy jednají o změně termínu.

12. dubna v 19:00 h: Sparta Praha-Baník Ostrava.

Tomáš Kohout Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme