Cyklistku Neumanovou čeká prestižní angažmá, mistryně republiky podepsala ve stáji Liv Racing

Cyklistka Tereza Neumanová získala angažmá v elitní stáji Liv Racing a stane se druhou Češkou závodící na nejvyšší úrovni. Třiadvacetiletá mistryně republiky v závodu s hromadným startem přestoupila do týmu se sídlem v Nizozemsku po roce v kontinentální stáji Burgos, v novém působišti podepsala smlouvu na dva roky.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Cyklistka Tereza Neumanová

Česká cyklistka Tereza Neumanová na olympijských hrách v Tokiu | Foto: Shutaro Mochizuki | Zdroj: Reuters

Neumanová má za sebou první kompletní silniční sezonu v kariéře. V dresu Burgosu skončila druhá v etapě Kolem Švýcarska a dojela patnáctá na klasice San Sebastian. Startovala také na olympijských hrách v Tokiu. O jejím angažmá informoval WorldTeam Liv Racing, jenž navazuje na historii Rabobanku, na svém webu.

Štybar prodloužil smlouvu u Deceuninck-Quick Step, v belgické stáji ho čeká dvanáctá sezona

Číst článek

„V červnu, po vydařeném závodním bloku ve Španělsku a Švýcarsku, mě Liv Racing kontaktoval. Filozofie i směřování týmu mě oslovila. Nabízí mi perfektní prostředí, kde se můžu rozvíjet a růst: individuálně i jako členka týmu. Ne nadarmo je to jeden z týmů s největší historií v ženské cyklistice,“ řekla Neumanová.

V této sezoně je členkou jednoho z devíti elitních celků kategorie World Teams také Nikola Nosková z SD Worx.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme