Ďáblové srovnali stav finále Stanleyova poháru na 1:1

Hokejový tým Colorada nestačil v noci na dnešek ve druhém finálovém zápase Stanleyova poháru na New Jersey. Na svém ledě prohrál 1:2 a stav série je tak vyrovnaný 1:1.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Na jediný gól Lavin, kterým zajistil Joe Sakic svému mužstvu vedení 1:0, nahrával český útočník Milan Hejduk ve spolupráci s Robem Blakem. Ďáblové však ještě v první třetině skóre obrátili po brankách Boba Corkuma a Turnera Stevensona. Těsné vedení se New Jersey podařilo udržet až do závěrečné sirény.

Coloradu se vůbec nedařily přesilovky. Z šesti dokázalo využít pouze jednu a k vyrovnání nepomohla Lavinám ani závěrečná power play. Hráč New Jersey Corkum připravil také brankáře Colorada Patricka Roye o možnost překonat jeden z rekordů NHL. Pokud by totiž Roy vydržel bez inkasované branky ještě sto dva sekund, šlo by o nejdelší sérii neprůstřelnosti ve finálových zápasech Stanleyova poháru. Třetí zápas série se hraje v noci ze čtvrtka na pátek na ledě New Jersey v East Rutherfordu.

Lenka Buriánková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme