Daniela Benáňová skončila na US Open ve čtvrtfinále

Tenistka Daniela Bedáňová skončila svoji pouť turnajem US Open ve čtvrtfinále, když podlehla nejvýše nasazené M. Hingisové hladce 2:6, 0:6. Osmnáctiletá česká hráčka nenavázala na výkon ze čtvrtého kola, v kterém porazila Američanku Moniku Selešovou.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Bedáňová byla v zápase až příliš nervózní, nemohla se spolehnout ani na svůj servis. V průběhu utkání, které trvalo pouze 42 minuty, své podání vyhrála jen jednou. "Neměla jsem svůj nejlepší den", přiznala osmnáctiletá česká tenistka. Postup do čtvrtfinále US Open je jejím největším životním úspěchem a měl by jí na světovém žebříčku posunout zhruba na 25. místo.

Martina Hingisová se v semifinále utká s Američankou Serenou Williamsovou. V mužské dvouhře se rozhodovalo teprve o čtvrtfinalistech. Postup mezi nejlepší osmičku si v programu, který zdržel déšť, vybojovali Rus Kafelnikov, Brazilec Kuerten a Američan Roddick.

Výsledky:

Muži - 4. kolo: Kuerten (1-Braz.) - A. Costa (Šp.) 6:4, 6:4, 7:6, Kafelnikov (7-Rus.) - Clement(12-Fr.)6:3, 6:4, 6:3, Roddick (18-USA) - Robredo (Šp.) 6:2, 6:2, 6:4.

Ženy - čtvrtfinále: Hingisová (1-Švýc.) - Bedáňová (ČR) 6:2, 6:0, S. Williamsová (10) - Davenportová (3-obě USA) 6:3, 6:7 (7:9), 7:5.

Milan Kopp, Vladimír Vokál, Martin Hromádka Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme