Debakl Bayernu v Barceloně vzbudil emoce

Nitku suchou nenechávají německá média na fotbalistech Bayernu Mnichov a jejich trenérovi Jürgenu Klinsmannovi po včerejším debaklu v Lize mistrů. Porážku 0:4 v Barceloně označují za blamáž, ostudu nebo demontáž. Spekuluje se o tom, že trpělivost s Klinsmannem je u konce.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Mnichovská Alianz Arena

Mnichovská Alianz Arena | Foto: bayern.munchen.pl

Podle Süddeutsche Zeitung nepobíhalo po trávníku Nou Campu jedenáct hráčů Bayernu, nýbrž jedenáct diváků. Stejný deník si do bavorského velkoklubu zaryl i přirovnáním, že je od evropské špičky vzdálený stejně, jako městský rival Mnichov 1860 od první bundesligy.

Frankfurter Allgemeine Zeitung dodává, že přeplácení profesionálové Bayernu čekali na protihráče, jako ovečky na zlého vlka. Bulvární Bild píše o popravě v prvním poločase a noci ostudy. Prezident mnichovského týmu Franz Beckenbauer přiznal, že prvních 45 minut bylo to nejpříšernější, co kdy v podání Bayernu viděl.

Všechna média se pak shodují v názoru, že budoucnost Jürgena Klinsmanna je po deseti měsících na lavičce mnichovských borců vážně ohrožena.

Milan Kopp, Jiří Hošek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme