Dlouhý s Víznerem posílili šance na postup

Čeští tenisté Lukáš Dlouhý s Pavlem Víznerem porazili ve svém posledním zápase základní skupiny na Turnaji mistrů nasazené jedničky Marka Knowlese a Daniela Nestora v poměru 6:3, 4:6 a 11:9. Pro české deblisty tak stále žije naděje na postup do semifinále.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

tenis

tenis | Zdroj: ČTK

O postupové místo v Červené skupině mohou Češi přijít jen pokud Švéd Simon Aspelin s Rakušanem Julianem Knowlem porazí Francouze Arnauda Clémenta a Michaela Llodru, čímž by si připsali druhou výhru ve skupině. V případě jejich vítězství, budou mít stejně jako Knowles s Nestorem při dvou výhrách lepší poměr setů.

Dlouhému s Víznerem vyšel vstup do zápasu s favorizovaným bahamsko-kanadským párem výborně a získali první set. Druhou sadu získal druhý pár světa a muselo se rozhodnout v super tie-break. Po dramatické koncovce se z vítěztví radovali Češi, když získali tie-break v poměru 11:9.

Výsledek čtyřhra
Červená skupina: Dlouhý, Vízner (5-ČR) - Knowles, Nestor (1-Bah./Kan.) 6:3, 4:6, 11:9.

Štěpán Hrubý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme