Do reprezentace se vrací Adam Petrouš

Na atraktivní duel proti Francii, který se hraje ve středu 12. února ve 20:45 v Paříži vezme trenér Brückner i slávistu Adama Petrouše. Pětadvacetiletý obránce se vrací po delší reprezentační odmlce. Petrouš bude mít ve výběru další tři spoluhráče z klubu, a pražská Slavia tak dodá největší počet hráčů. Ze Sparty pozval trenér tři fotbalisti. V týmu jsou všichni osvědčení legionáři a kromě Petrouše nefiguruje v seznamu žádné překvapivé jméno.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbal

Fotbal | Foto: Česká televize

V osmnáctičlenné nominaci ze známých jmen chybí snad jen Lokvenc, Štajner, Fukal, Jiránek, Černý či Jarošík. Bývalý sparťanský záložník však v nejbližším soutěžním zápase nemůže hrát kvůli trestu za žluté, což byl pro Brücknera jeden z důvodů, proč ho nepovolal. Brückner připustil, že jednoho či dva hráče ještě dodatečně povolá.

Nominace:

Brankáři: Petr Čech (Rennes/Fr., 7 startů/0 branek), Antonín Kinský (Slovan Liberec, 3/0).

Obránci: René Bolf (Baník Ostrava, 7/0), Zdeněk Grygera (Sparta, 11/0), Tomáš Hübschman (Sparta, 8/0), Marek Jankulovski (Udine/It., 16/3), Tomáš Ujfaluši (Hamburk/Něm., 14/2), Adam Petrouš (Slavia Praha, 2/0).

Záložníci: Richard Dostálek (Slavia, 4/0), Tomáš Galásek (Ajax Amsterdam/Niz. 21/0), Patrik Gedeon (Slavia Praha, 1/0), Pavel Nedvěd (Juventus Turín/It., 66/15), Karel Poborský (Sparta, 82/5), Tomáš Rosický (Borussia Dortmund/Něm., 24/5), Vladimír Šmicer (Liverpool/Angl., 59/21).

Útočníci: Milan Baroš (Liverpool, 14/8), Štěpán Vachoušek (Slavia, 4/1), Jan Koller (Borussia Dortmund, 37/20).

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme