Druhé finále MLB rozhodl homerun v osmé směně

Baseballisté zámořského týmu Anaheim Angels vyhráli v druhém utkání finálové série play-off Major league nad San Franciscem 11:10 a srovnali na zápasových 1:1. Hrdinou druhého finále se stal domácí Tim Salmon. Odpálil dva homeruny, když ten druhý byl v osmé směně za dva body a rozhodl o výhře Angels. Sérii tak nerozhodnou ani následující dvě klání, protože se hraje na čtyři vítězství. Další tři utkání bude hostit letovisko na západním pobřeží.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Baseball

Baseball | Foto: WAGE 1200 in Leesburgh, VA

Salmon odpálil celkem čtyřikrát, čímž pomohl Angels ke čtyřem bodům z jedenácti. Vítězný homerun dal v osmé směně při dvou autech a stavu 9:9. Za levou bariéru poslal první nadhoz Felixe Rodrigueze z Giants a více než 44.000 fanoušků propuklo v bouřlivý jásot. Hráči San Franciskadokázali v poslední směně už jen snížit na jednobodový rozdíl, když nejlepší pálkař ligy Barry Bonds dal svůj druhý homerun v sérii. Míč odpálil do vzdálenosti 145 metrů. Senzací utkání se stal nadhazovač Anaheimu Francisco Rodriguez. Dvacetiletý hráč se stal nejmladším nadhazovačem, který vyhrál zápas Světové série MLB. Rodriguez, kterého tým získal těsně před play off, odházel tři perfektní směny.

Výsledek:
Anaheim - San Francisco 11:10, stav série 1:1
Další program: 22., 23. a 24.10. v San Franciscu. případný šestý zápas 26.10. v Anaheimu.

Vojtěch Bidrman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme