Duel Sparty s Libercem skončil smírně

Fotbalisté pražské Sparty v utkání 28. kola remizovali s Libercem 1:1 a dvě kola před koncem ligy si udrželi první místo v tabulce. Jejich dnešní soupeř na ně dál ztrácí jeden bod, třetí Mladá Boleslav body dva.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

R. Zábavník a J. Nezmar

R. Zábavník a J. Nezmar | Zdroj: ČTK

Letenský stadion se nestačil v dusném počasí ani zaplnit a už oněměl překvapením, protože do vedení se dostali rychle hosté. Sparťané se již tradičně špatně rozjížděli a soupeř toho dokonale využil, když ve čtvrté minutě naskočil na roh nejlépe Nezmar a jeho přesný zásah hlavou znamenal liberecké vedení.

Sparta si první větší šanci vypracovala v 18. minutě a hned z toho byl gól v Hauzrově síti. Řepka po Nezmarově faulu sám rozehrával nedaleko za polovinou trestný kop, který s přispěním stopera Košťála přistál u zadní tyče na Matušovičově noze.

Sparta Praha - FC Slovan Liberec 1:1 (1:1). Branky: 18. Matušovič - 4. Nezmar. Rozhodčí: Jílek - Wilczek, Slavík. ŽK: Hodúr, Pudil, Vlasko (všichni Liberec). Diváci: 18.557.

Pavel Petr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme