Duel Znojma s Pardubicemi určil dvojice pro play-off

Soubojem Znojma s Pardubicemi skončila základní část hokejové Tipsport extraligy. Východočeši zvítězili vysoko 8:3, zajistili si konečnou třetí příčku v tabulce a ve čtvrtfinále play-off nastoupí proti Kladnu. Slavia klesla na čtvrté místo a v nadstavbě ji čeká Liberec.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tipsport extraliga

Tipsport extraliga | Foto: Hokej.cz

Jednoznačnou záležitostí skončila dohrávka 51. kola extraligy, v níž hokejisté Znojma podlehli Pardubicím vysoko 3:8. Výsledek určil zbývající dvě dvojice pro čtvrtfinále play off: Pardubice budou hrát s Kladnem a Slavia s Libercem.

Pardubičtí hokejisté také ovládli kanadské bodování základní části naší nejvyšší soutěže. Vůbec poprvé v historii se na prvních třech příčkách usadili hokejisté z jednoho útoku. Vítězného Michala Mikesku a druhého Milana Hejduka doplnil na třetí pozici tabulky produktivity díky dvěma trefám do znojemské sítě Jan Bulis.

Výsledek: JME Znojemští Orli - Moeller Pardubice 3:8 (0:2, 1:4, 2:2) Branky a nahrávky: 22. R. Erat (Uram, Bičánek), 50. Vorel (Němeček), 54. Blatný (Bičánek) - 8. Čáslava (Snopek, Průcha), 13. Bulis (Dopita, P. Sýkora), 23. Hejduk (Mikeska, Mudroch), 26. P. Sýkora (Blažek), 30. Snopek (Čáslava), 36. Dopita (Blažek, P. Sýkora), 53. Bulis (Snopek), 54. P. Sýkora (Dopita). Rozhodčí: Mikula, Husička - Tošenovjan, Hlavatý. Vyloučení: 6:8. Využití: 1:2. V oslabení: 0:2. Diváci: 4125.

Hokejová Tipsport extraliga už tedy zná kompletní složení čtvrtfinálových dvojic pro play-off. Pardubice nastoupí proti Kladnu, pražská Slavia se utká s Librcem, Sparta s Vítkovicemi a tým HC Hamé vyzve Litvínov. Série se hrají na čtyři vítězné zápasy. Pro play off jsou stanoveny jednotné začátky v 17:00 až na výjimky pro některé přímé přenosy České televize.

Filip Grim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme