Enge zajel v kvalifikaci devatenáctý čas

Do Velké ceny Japonska vozů formule 1 odstartuje český jezdec Tomáš Enge z devatenácté pozice. Po včerejší vážné nehodě vyjede Enge do závodu z nejlepšího místa ve své kariéře ve F1. V kvalifikaci na poslední závod seriálu mistrovství světa byl nejrychlejší Němec Michael Schumacher na ferrari.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Druhý čas zajel Kolumbijec Montoya s Williamsem a třetí jeho stájový kolega Ralf Schumacher. Zajímavou podívanou zítra může být souboj o celkové druhé místo, na kterém zatím figuruje Brit Coulthard. Ten ale v kvalifikaci zajel pouze sedmý čas a jeho pronásledovatel Brazilec Barichello o tři místa lépe. Závod v Suzuce začíná v 7.30 hodin SELČ.

Výsledky kvalifikace: 1. Michael Schumacher (Německo/Ferrari), 2. Montoya (Kolumbie/Williams), 3. Ralf Schumacher (Německo/Williams), 4. Barrichello (Brazílie/Ferrari), 5. Häkkinen (Finsko/McLaren), 6. Fisichella (Itálie/Benetton), ...19. Enge (ČR/Prost).

Karel Vojíř Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme