Fenina čeká premiéra v reprezentačním áčku

Dvacetiletý útočník Martin Fenin byl poprvé v kariéře povolán do seniorské reprezentace. Hráč Teplic, který zazářil na nedávném mistrovství světa do 20 let a v prvních dvou ligových kolech nastřílel tři branky, je v nominaci kouče Karla Brücknera na přípravný zápas v Rakousku. Ten se uskuteční 22. srpna ve Vídni.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Českomoravský fotbalový svaz

Českomoravský fotbalový svaz | Foto: fotbal.cz

Po roce se v reprezentaci objevuje záložník Salcburku Karel Piták, chybí naopak obránce AC Milán Marek Jankulovski. A jakou má tedy nominace pro Rakousko konkrétní podobu?

Brankáři: Jaromír Blažek (1. FC Norimberk, 12 zápasů/0 branek), Petr Čech (Chelsea, 52/0). Obránci: Zdeněk Grygera (Juventus, 49/1), Radoslav Kováč (Spartak Moskva, 15/1), David Rozehnal (Newcastle, 35/0), Tomáš Ujfaluši (Fiorentina, 60/2), Tomáš Zápotočný (Udine, 3/0). Záložníci: Tomáš Galásek (Norimberk, 57/1), David Jarolím (Hamburk, 10/1), Karel Piták (Salcburk, 2/0), Jan Polák (Anderlecht, 30/6), Jaroslav Plašil (Monako, 27/1), Tomáš Rosický (Arsenal, 65/17), Tomáš Sivok (Udine, 3/0). Útočníci: Milan Baroš (Lyon, 57/31), Martin Fenin (Teplice, 0/0), Jan Koller (Monako, 78/48), Marek Kulič (Sparta Praha, 6/2).

Pavel Petr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme