Finále Východní konference vede Buffalo

První zápas finále Východní konference NHL vyhráli hokejisté Buffala. Carolinu, která sérii zahajovala na svém ledě, porazili 3:2. Český útočník Aleš Kotalík se na výhře Sabres bodově nepodílel.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Stanley Cup

Stanley Cup

O vítězství Buffala rozhodl ve 30. minutě Daniel Briere, v play off nejproduktivnější hráč Sabres. Vítězství pojistil v 54. minutě brankou na 3:1 Jay McKee, pro osmadvacetiletého obránce je to teprve třetí zásah v zápasech play off v kariéře. Domácí už stačili jen dvě minuty před koncem snížit gólem Mika Commodora.

Žádný z Čechů se v zápase neprosadil. Carolina má v sestavě obránce Františka Kaberleho a útočníka Josefa Vašíčka, ze Buffalo hraje na pravém křídle Aleš Kotalík.

Druhý finálový zápas se hraje zítra opět v Carolině.

Východní konference - finále, 1. zápas:
Carolina - Buffalo 2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Branky: 13. Brind'Amour, 58. Commodore - 3. Tallinder, 30. Briere, 54. McKee. Střely na branku: 31:27. Diváci: 18.730. Stav série: 0:1.

Tereza Jandová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme