Osmifinále poháru mezi Spartou a Baníkem bylo odloženo, letenští nenastoupí ani v lize

Osmifinálové utkání domácího poháru mezi Spartou a Ostravou, které se mělo odehrát příští středu, bylo odloženo. Bez dalších podrobností o tom informoval twitterový účet soutěže. Pražané jsou od úterý kvůli vyššímu počtu nakažených koronavirem v týmu v karanténě. Ligová asociace ve středu také informovala, že sparťané neodehrají ani nedělní ligový duel s Příbramí.

Tento článek je více než rok starý.

Praha (Aktualizováno: 16:42 24. 2. 2021) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ondřej Čelůstka

Ondřej Čelůstka | Zdroj: Profimedia

Spartu postihla nákaza v době, kdy se po příchodu trenéra Pavla Vrby dostala do formy. Letenští pod bývalým koučem české reprezentace či Plzně vyhráli všechny tři ligové zápasy a snížili náskok obhájce titulu Slavie z dvanácti na osm bodů.

Ve fotbalové Spartě se rozšířil covid, tým je v karanténě. Plánované zápasy jsou v ohrožení

Číst článek

Kvůli covidu-19 už v této sezoně musela do karantény téměř polovina prvoligových celků a odložena byla řada zápasů. Naprostá většina z nich už se ale dohrála.

Kvůli odložení, které způsobil koronavirus, zbývá aktuálně odehrát pouze středeční utkání 18. kola mezi Zlínem a Mladou Boleslaví.

Vyjádření Mol Cupu na sociálních sítích:

⚠ Osmifinále @AC Sparta Praha 🆚 @FC Baník Ostrava bylo odloženo. @ČT sport zařazuje do vysílání místo původně plánovaného utkání 3. března od 17 hodin zápas @FC Slovan Liberec 🆚 @SK Dynamo ČB.

14:02 – 24. 02. 2021

1 15

Ligové duely

Ligová fotbalová asociace (LFA), která řídí profesionální soutěže, později odložila nejbližší dva ligové duely Sparty s Příbramí a v Jablonci. Důvodem je právě vyšší počet nakažených v pražském týmu.

Utkání s Příbramí odehraje Sparta v úterý 9. března. O náhradním termínu zápasu v Jablonci se rozhodne v nejbližších dnech.

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme