Hloušek v Budějovicích odehrál jen devět minut. Schranz ho trefil kopačkou a zlomil mu nos

Bolestivé zranění si z utkání 10. kola první ligy v Českých Budějovicích odnesl plzeňský fotbalista Adam Hloušek. Domácí útočník Ivan Schranz ho v druhé trefil kopačkou do hlavy a způsobil mu zlomeninu nosu.

České Budějovice Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Plzeňský fotbalista Adam Hloušek

Plzeňský fotbalista Adam Hloušek | Foto: Pavel Mazáč / CNC | Zdroj: Profimedia

Hloušek v 64. minutě vystřídal Jana Kovaříka, ale na trávníku příliš dlouho nepobyl. V 70. minutě ho v souboji zasáhl kopačkou do hlavy Schranz a způsobil mu nejen krvavé zranění, ale také zlomeninu.

Plzeň vyhrála v Budějovicích 3:0 a bodově dotáhla Slavii. Opava remizovala s Libercem 1:1

Číst článek

Třicetiletý levý obránce či záložník, který přišel do Viktorie před sezonou, musel v doprovodu lékařů okamžitě ze hřiště a v 73. minutě ho nahradil Ondřej Mihálik.

Hloušek poté putoval do nemocnice na další vyšetření, řekl novinářům plzeňský tiskový mluvčí Václav Hanzlík. Schranz za svůj faul dostal žlutou kartu.

Viktoria v Českých Budějovicích zvítězila 3:0 a bodově v tabulce dotáhla vedoucí Slavii, kterou čeká nedělní derby na Spartě.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme