Vyhazov kvůli Pevnosti Boyard. Fotbalista Rami tvrdil, že je zraněný, místo toho zápasil v bahně

Fotbalový mistr světa Adil Rami dostal v Olympique Marseille vyhazov. Třiatřicetiletý obránce s prvoligovým týmem delší dobu netrénoval, údajně kvůli zranění, ale místo toho se zúčastnil dobrodružné televizní soutěže Pevnost Boyard.

Tento článek je více než rok starý.

Marseille Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Rami na sebe nejprve strhl pozornost v červnu rozchodem s herečkou Pamelou Andersonovou, která ho obvinila z domácího násilí a nevěry. V té době už v klubu netrénoval, což odůvodnil zdravotními problémy.

Neuznané góly, opakovaná penalta. V anglické fotbalové lize si zvykají na systém VAR

Číst článek

Jenže 29. června byl v televizi odvysílán díl Pevnosti a Rami v něm sváděl souboj v bahně (na záznamu v čase asi 34:00). Klub v úterý jeho konec potvrdil. „Měl se už dříve zamyslet nad svými povinnostmi hráče a zejména jako mistra světa,“ uvedl nedávno šéf klubu Jacques-Henri Eyraud.

V Marseille strávil Rami dva roky. Předtím hrál za Sevillu, AC Milán, Valencii a Lille. Loni byl členem vítězného francouzského týmu na mistrovství světa, na turnaji v Rusku si ale nezahrál.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme