Agüero se zranil při autonehodě. Útočník může Citizens chybět i měsíce

Manchester City se zřejmě bude muset obejít bez své útočné hvězdy. Sergio Agüero se totiž zranil při autonehodě v Amsterdamu a podle médií má mít zlomená žebra.

Amsterdam/Manchester Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sergio Agüero

Sergio Agüero | Foto: Phil Noble | Zdroj: Reuters

„Sergia Agüera dnes vyšetří kluboví doktoři po čtvrteční dopravní nehodě. Během volna v Nizozemsku utrpěl zranění,“ píše se na klubovém webu Manchesteru City, fotbalového domova argentinského útočníka.

Fotbalista se po úterním zápase Ligy mistrů se Šachtarem vydal trávit krátké volno do Nizozemska. Na cestě z koncertu kolumbijského zpěváka Malumy se ale zranil.

Řidič taxíku v pozdních večerních hodinách ztratil kontrolu nad vozem a narazil s ním do sloupu. Zraněn byl on i Agüero, podle deník Diário Olé má útočník Cityzens několik zlomených žeber.

Anglická média spekulují, že s takovým zraněním může chybět až dva měsíce, přitom je Agüero klíčovým hráčem klubu, v prvních šesti kolech Premier League dal šest gólů a dělí se o vedení v tabulce střelců. V nejvyšší anglické soutěži vstřelil už 128 branek.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme