‚Je to velké vykolejení.‘ Fotbalisté Slovácka dorazili do Stockholmu o 11 hodin později než bylo v plánu

O jedenáct hodin později než podle původního plánu odletěli fotbalisté Slovácka k odvetě čtvrtého předkola Evropské konferenční ligy, kterou sehrají na hřišti AIK Stockholm.

Tento článek je více než rok starý.

Stockholm Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Milan Petržela

Milan Petržela | Zdroj: Profimedia

Měli odletět po desáté hodině dopoledne, nakonec vzlétli v devět večer. Problémy s letadlem zkomplikovaly cestu fotbalistů Slovácka k odvetě čtvrtého předkola Evropské konferenční ligy, ke které nastoupí od 19 hodin na hřišti AIK Stockholm.

Přehrát

00:00 / 00:00

Poslechněte si, jaké komplikace s dopravou měli fotbalisté Slovácka před odvetou v Konferenční lize

Například zkušený záložník Milan Petržela má z evropských pohárů bohaté zkušenosti, něco podobného prý ale nikdy nezažil.

„V sedm jsme měli sraz, o půl osmé odjezd. Pak nám přišla zpráva, když jsme byli doma, že se to o hodinu posune. Tak jsme se dostavili na stadion, přišla další zpráva, že se posunuje odjezd z Hradiště. Odjeli jsme a celou cestu do Brna nic netušili a když jsme přijeli na letiště, tak nám bylo řečeno, abychom odjeli na hotel,“ popisoval Radiožurnálu fotbalista Slovácka Milan Petržela, jak začaly problémy s leteckou cestou do Stockholmu.

V Brně se hráči naobědvali a odpoledne pak absolvovali předzápasový trénink na hřišti Moravské Slavie Brno.

Pozdní přílet

Dlouho očekávané letadlo nakonec z Brna vzlétlo v devět hodin večer, na hotel ve Stockholmu se tak dostali kolem půlnoci. Právě to je podle záložníka Petržely větší problém než absence tréninku na zápasovém stadionu.

„Je to velké vykolejení. Když se občas něco nedotáhne, nepovede, nebo je jinak, tak nad tím mávnete rukou, ale tohle je věc opravdu dost nepříjemná.“ Dodal Petržela.

Ve Stockholmu budu Slovácko hájit slibný náskok 3:0 z domácího utkání. Utkání začíná ve čtvrtek v 19.00 a přímý přenos odvysílá stanice Radiožurnál Sport.

David Nekvinda Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme