Naštvaný podavač míčů trefil balonem hráče AS Řím, ten později vzkázal, že ho chápe

V závěru čtvrtečního úvodního čtvrtfinále fotbalové Evropské ligy mezi Ajaxem Amsterdam a AS Řím (1:2) se odehrál neobvyklý incident. Domácí podavač míčů vztekle hodil balon po hostujícím Riccardu Calafiorim, protože ho naštvalo, že zdržuje. Osmnáctiletý obránce po zápase vyjádřil částečné pochopení pro chlapcovo jednání a měl radost, že ve vypjaté situaci udržel nervy na uzdě.

Amsterodam Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Riccardo Calafiori z AS Řím

Riccardo Calafiori z AS Řím | Zdroj: Profimedia

Když se Calafiori ve čtvrté minutě nastavení u postranní čáry loudal pro míč, který měl vhodit do hry, nečekaně dostal jiným balonem zásah do krku.

Chvilku to vypadalo, že teatrálně spadne na zem, ale pak začal s podavačem míčů diskutovat. Rozhodčí udělil hostujícímu bekovi žlutou kartu za zdržování.

„V tu chvíli jsem myslel na hodně věcí, naštěstí jsem dokázal zůstat v klidu,“ uvedl Calafiori v rozhovoru pro italskou televizi Sky TV.

„Musím uznat, že by mě také naštvalo, kdybych viděl soupeře, jak v takové situaci zdržuje. Neříkám, že to respektuju, ale chápu to,“ dodal odchovanec Římanů, kteří v Amsterdamu po změně stran otočili skóre a nakročili k postupu do semifinále.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme