Reprezentační obránce Matějů si hledá nové angažmá, v italské Brescii rozvázal smlouvu

Český fotbalový reprezentant Aleš Matějů se v druholigové italské Brescii dohodl na předčasném ukončení smlouvy, která by mu vypršela na konci sezony. Pětadvacetiletý obránce se stal volným hráčem a může si hledat nové angažmá. Informovala o tom italská média a dohodu na svém webu potvrdil i klub.

Tento článek je více než rok starý.

Brescia Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Český fotbalista Aleš Matějů

Český fotbalista Aleš Matějů | Foto: Revierfoto via www.imago-images.de | Zdroj: Reuters

Matějů působil v Brescii od léta 2018, kdy do klubu odešel na hostování z anglického Brightonu. O rok později do Itálie natrvalo přestoupil a podepsal tříletou smlouvu.

Arsenal zažil proti Manchesteru City tři minuty hrůzy, v deseti hráčích nakonec prohrál 1:2

Číst článek

S Brescií si jednu sezonu zahrál nejvyšší soutěž, klub však ihned znovu sestoupil do Serie B. Matějů se už tehdy nechal slyšet, že by chtěl odejít.

V aktuální tabulce druhé ligy patří italskému celku postupové druhé místo. Matějů v podzimní části zasáhl do 17 z 18 kol. Bývalý obránce Plzně či Příbrami odehrál v Itálii 100 soutěžních zápasů a vloni v dubnu si připsal jediný gól.

Za české reprezentační A-tým si dosud Matějů připsal deset startů. V létě nechyběl na mistrovství Evropy, na šampionátu ale plnil pouze roli náhradníka a do zápasů nezasáhl. Je univerzálním obráncem, může nastoupit na obou krajích defenzivy a případně i na stoperu.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme