Reprezentační záložník Král se experimentů nebojí. Do formy ho dostávají bylinky nebo vývar

Od svého debutu odehrál všechny důležité reprezentační zápasy v základní sestavě. Až teď bude českým fotbalistům záložník Alex Král chybět. V posledním ligovém utkání Spartaku Moskva si natáhl přitahovač stehna, a aby se dal do pořádku, využívá k tomu i trochu nevšední postupy. V novém Olympijském podcastu Radiožurnálu mluví také o síle národního týmu, individuálních trénincích od mládí nebo o kouzlu kouče sešívaných Jindřicha Trpišovského.

Moskva Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Radost Alexe Krále vyrovnávacího gólu do sítě Kosova v kvalifikačním utkání o Euro

Radost Alexe Krále vyrovnávacího gólu do sítě Kosova v kvalifikačním utkání o Euro | Foto: David W. Černý | Zdroj: Reuters

„Není to teda chuťově nic moc, protože to je vyloženě všechno přírodní. Od pana Řezníčka z centra čínské medicíny mám sestavené čaje, bylinky, které jsou namíchané přesně podle toho, jak se cítím. I teď během zranění čekám, až mi připraví směs, která by mi mohla pomoct k rychlejší regeneraci,“ popisoval Alex Král v Olympijském podcastu.

Ale není to to jediné, co záložník Spartaku Moskva a národního týmu dělá pro to, aby se cítil dobře. Už dlouho si potrpí na domácí vývary. A na natažené svaly jsou prý vhodné ty hovězí.

„Mám to doporučené. Sám nevím, jak to pomáhá, to člověk nepozná. Asi to není jen o tom, aby člověk jedl polévky, ale je to jedna z věcí, která mi může pomoct,“ doplnil Král.

V novém vydání Olympijského podcastu toho ale bývalý hráč Slavie řekl mnohem víc. Celý podcast najdete na webu Radiožurnálu, portálu můjRozhlas nebo v různých podcastových aplikacích.

Jan Suchan Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme