Arsenal vyšetřuje chování vlastního hráče. Lacazette nejspíš znovu inhaloval rajský plyn

Vedení londýnského Arsenalu vyšetřuje chování svého útočníka Alexandra Lacazetteho poté, co se na sociálních sítích objevily fotografie, na kterých nejspíš inhaluje rajský plyn. Francouzský fotbalista se navíc podobného prohřešku dopustil už před dvěma lety.

Londýn Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Alexandre Lacazette

Alexandre Lacazette | Zdroj: Reuters

Zprávu o Lacazetteho podivuhodných kratochvílích přinesla britská média, nicméně klub ve svém prohlášení uvedl, že celou situaci prověří.

„Tyto zprávy bereme vážně. Je to ale soukromá záležitost, kterou budeme řešit interně,“ uvedl Arsenal. Inhalování omamné látky se osmadvacetiletý rodák z Lyonu oddával už v roce 2018, kdy byl přistižen v nočním klubu s dalšími třemi spoluhráči.

Oxid dusný

Známý také jako rajský plyn způsobuje po vdechnutí stavy veselosti nebo hysterie. Při vyšších dávkách nastává útlum nebo anestetický spánek. Dlouhodobé vdechování však může vést až k zástavě dechu, nebo utlumení srdeční činnosti s následkem smrti.

Takto se rozjeli hráči Arsenalu v klubu v roce 2018:

Fotbalisté Arsenalu se v době pandemie koronaviru stejně jako v jiných týmech Premier League zatím připravují individuálně a čekají, jak dopadne pondělní hlasování klubů o návratu ke společným tréninkům.

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme