Doufám, že se prosadíme do Ligy mistrů, přeje si fotbalistka Stašková po přestupu do Atlética Madrid

Nejlepší česká fotbalistka loňského roku Andrea Stašková přijela podpořit reprezentantky do 19 let na domácí mistrovství Evropy a sledovala porážku českého týmu se Španělskem. Právě tam bude od nové sezony hrát. Juventus Turín vyměnila po třech letech za Atlético Madrid.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Andrea Stašková

Andrea Stašková | Zdroj: Reuters

Domácí mistrovství Evropy fotbalistek do 19 let si nenechala ujít ani čerstvá posila španělského Atlética Madrid Andrea Stašková. Česká reprezentantka v Opavě osobně sledovala utkání národního týmu proti Španělsku.

Přehrát

00:00 / 00:00

Poslechněte si, jak hodnotí Andrea Stašková svůj přestup z italského Juventusu do španělského Atlética Madrid

„Nemůžu si na Juventus vůbec stěžovat, byla jsem tam stoprocentně spokojená úplně se vším. Tréninky, zápasy, samozřejmě i atmosféra a holky v klubu. Juventus můžu jedině vynachválit,“ hodnotí poslední tři roky v Itálii česká fotbalistka Andrea Stašková, která se potkávala i s mužskými fotbalovými hvězdami.

„Na stadionu jsme pár slov prohodili s nějakými hráči, třeba s Alvárem Moratou. Mluvili jsme o přestupech a tak. Jsem ráda, že chodí za námi, ptají se, jak se nám daří, a že nám gratulují k vítězství, to je skvělý,“ popsala Stašková.

A samozřejmě nemohlo v Juventusu chybět ani setkání s Cristianem Ronaldem, který strávil v Turíně tři roky.

„Ronalda jsem měla jednu možnost se k němu dostat, možná dvě, ale měl kolem sebe asi pět sekuriťáků. Fotku s ním ale mám,“ usmívá se Andrea Stašková, teď českou útočnici čeká další výzva. Dvouletou smlouvu podepsala ve španělském Atléticu Madrid.

„Doufám, že se prosadíme do Ligy mistrů, určitě bych toho chtěla s týmem dosáhnout a trochu poškádlit Barcelonu s Realem na prvních příčkách.“

Zahraje si na trávě

Ve Španělsku čeká českou fotbalistku roku i nové a podle všeho lepší zázemí.

„Na Juventusu jsme hráli na umělé trávě a s menší tribunou, takže to nám moc nevyhovovalo. Tady mají stadion pro ženy, který je větší a hraje se na normálním trávníku, tak to mi vyhovovat bude,“ dodává Andrea Stašková.

Dvaadvacetiletá fotbalistka odehrála za Juventus v Serii A celkem 51 zápasů, ve kterých dala 15 gólů.

Lukáš Kaleta Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme