Mladá Boleslav hlásí posilu z Liverpoolu. V klubu bude hostovat Kolumbijec Arroyo

Mladá Boleslav získala kolumbijského obránce Andersona Arroya z Liverpoolu. Devatenáctiletý fotbalista bude ve středočeském klubu hostovat.

Mladá Boleslav Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nová posila fotbalistů Mladé Boleslavi Anderson Arroyo

Nová posila fotbalistů Mladé Boleslavi Anderson Arroyo | Foto: PR/FK Mladá Boleslav | Zdroj: ČTK

Arroyo posílil liverpoolský tým do 23 let v lednu 2018 z mateřské Fortalezy a Reds ho obratem poslali hostovat do rezervy Mallorky. Minulou sezonu si kolumbijského mládežnického reprezentanta vypůjčil belgický Gent, kde ale šanci v A mužstvu nedostal.

Fotbalisté Boleslavi potvrdili pověst týmu s nejlepší ofenzivou, doma porazili Baník 2:0

Číst článek

„Do Mladé Boleslavi se velmi těším, budu chtít dokázat, že umím hrát fotbal, a hlavně chci pomáhat týmu získávat body. Cítím se nyní velmi dobře a těším se, až se zapojím do přípravy i zápasů,“ uvedl Arroyo v tiskové zprávě.

„Je to velmi talentovaný hráč, kterého v osmnácti letech z mnoha zájemců získal právě Liverpool. Skvěle odehrál světový šampionát do 20 let, z něhož si ale také přivezl drobné zranění. Z toho důvodu chyběl v přípravě liverpoolského prvního týmu a řešilo se jeho hostování s cílem získávání dalších cenných zápasových zkušeností,“ uvedl Viktor Kolář ze společnosti Sport Invest, která příchod Arroya zrealizovala.

„Česká liga nabízí kvalitní soutěž s mnoha náročnými zápasy, Mladá Boleslav navíc má tradičně ambice atakovat přední příčky tabulky," dodal.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme