Francouzský záložník Ribéry se nebrání přestupu do Kataru. Zahrát si může po boku Xaviho

Záložník Franck Ribéry podle všeho dohraje kariéru v Kataru. O záložníka Bayernu Mnichov se podle magazínu Kicker zajímají dva tamní kluby a šestatřicetiletý fotbalista by se přesunu do Perského zálivu nebránil. Jednu ztrátu musí řešit bavorský velkoklub už nyní. Na dva týdny se bude muset obejít bez brankáře Manuela Neuera. Třiatřicetiletý německý reprezentant si v nedělním zápase na hřišti desátého Düsseldorfu poranil lýtkový sval.

Mnichov Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Záložník Bayernu Mnichov Franck Ribéry

Záložník Bayernu Mnichov Franck Ribéry | Foto: Itaru Chiba | Zdroj: Reuters

Bývalému reprezentantovi Francie či Alžírska Francku Ribérymu končí v červnu smlouva v Bayernu Mnichov. O služby rychlého záložníka se uchází i Al Sadd, za který nastupuje španělský mistr světa i Evropy Xavi. Zájem o záložníka projevil také Western Sydney Wanderers, kde trénuje bývalý německý reprezentant a někdejší hráč Bayernu Markus Babbel.

Výročí tragédie na Hillsborough. Příbuzní 96 obětí čekali na spravedlnost desítky let

Číst článek

Ribéry má za sebou dvanáctileté působení v Bayernu, se kterým získal osm titulů a přidal i jeden triumf v Lize mistrů. Před tím nastupoval za Marseille, Galatasaray Istanbul, Mety nebo Brest. Ve francouzské reprezentaci odehrál 81 zápasů a dal 16 branek a v roce 2006 s ní postoupil do finále mistrovství světa.

Tři týdny bez Neuera

Třiatřicetiletý německý reprezentant si v nedělním zápase na hřišti desátého Düsseldorfu poranil lýtkový sval.

V zápase s Düsseldorfem bavorský celek ztráta mrzet příliš nemusela, protože bez problémů vyhrál 4:1 a vede tabulku o bod před Dortmundem. Teď však Bayern bude postrádat brankářskou jedničku ve třech zápasech. Neuer zmešká ligové duely s Norimberkem a Brémami, proti kterým rovněž nastoupí v semifinále poháru.​

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme