Bez Limberského i Hubníka. Nechceme, aby Hapoel odskočil, zní z Plzně

Proč hraje fotbalová Plzeň v lize skvěle a v pohárově Evropě přesně naopak? Její trenér Pavel Vrba připustil, že neví. Zároveň ale doufá, že dnešní domácí utkání Evropské ligy proti izraelskému Hapoelu Beer Ševa jeho tým zvládne a získá do skupiny G první body.

Tento článek je více než rok starý.

Plzeň Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

První zápas v Bukurešti Plzeň prohrála

První zápas v Bukurešti Plzeň prohrála | Foto: Inquam Photos Alexandru Busca | Zdroj: Reuters

Nad dlouhodobě neúspěšnými pohárovými výsledky trenér Plzně Pavel Vrba odmítl diskutovat. Izraelský mistr z města Beer Ševa by ale třeba na rozdíl od bývalé Stěaui Bukurešť nemusel být pro Západočechy až tak nepřekonatelným problémem.

Astana jako značka. V klubu se soustředí domácí elita, hvězdy ale nevychovává

Číst článek

„Je to hodně ofenzivní tým, snaží se hrát hodně vysoko. Má velice dobré hráče na stranách a velice dobrého útočníka. Je to mužstvo, které hraje fotbal, který se lidem líbí. Uvidíme, jak se s tím vypořádáme,“ přemítá podle Radiožurnálu Pavel Vrba.

A fanoušci Viktorie zase uvidí, jak se trenér Pavel Vrby vypořádá s několika absencemi. Citelně může chybět především obránce David Limberský, který je po operaci komplikované zlomeniny ve tváři.  Nemůže hrát ani stoper Roman Hubník.

Do sestavy se naopak může vrátit Jan Kovařík.  Přesná jména ale Viktoria odtajní až před zápasem.

Na Radiožurnálu v přímém přenosu

„Cítíme, že zápas je hodně důležitý. Nechceme, aby nám Hapoel odskočil. Před domácím publikem určitě chceme vyhrát,“ věří obránce Lukáš Hejda.

Zápas proti Hapoelu Beer Ševa je podle něj jedním z klíčových duelů podzimu a případný neúspěch by mohl Západočechům hodně zkomplikovat šanci na postup.

„Hrajeme doma, tak to může vypadat, že jsme v roli favorita, ale Hapoel je velice silné mužstvo. My budeme chtít fanoušky potěšit dobrou hrou,“ doufá Lukáš Hejda.

Utkání začne v plzeňské Doosan aréně v 19 hodin a Radiožurnál přímou reportáž celého zápasu.

Jan Markup, vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme