Brankář Laštůvka po půl roce končí ve Slavii. Vrací se do Baníku, se kterým slavil před 14 lety titul

Vedení ostravského týmu, který bude na jaře bojovat o udržení v první lize získalo další zvučnou posilu. Z pražské Slavie přichází do Baníku brankář Jan Laštůvka, který byl součástí ostravského mistrovského týmu z roku 2004.

Ostrava Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jan Laštůvka

Jan Laštůvka | Foto: FC Baník Ostrava

Laštůvka s Baníkem v pátek podepsal smlouvu na rok a půl s následnou opcí. Pětatřicetiletý odchovanec Karviné se do Ostravy vrátil po čtrnácti letech, které strávil na Ukrajině v klubech Šachtar Doněck a Dněpropetrovsk, v Anglii v týmech Fulhamu a West Hamu a v německé Bochumi.

Po návratu ze zahraničí strávil sezonu v Karviné a půlrok ve Slavii. V týmu loňského mistra zaujme Laštůvkovo místo nová akvizice z Liberce Ondřej Kolář.

„Jsme opravdu nadšeni, že se nám Honzův příchod povedlo dotáhnout. Osobně jsem přesvědčen, že v české lize není lepší gólman a ještě během podzimu by nám tahle možnost zněla jako sci-fi. V Honzovi získáváme obrovskou posilu a kvalitu,“ prohlásil pro týmový web sportovní ředitel FC Baník Ostrava Dušan Vrťo.

jgr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme