Fotbalisté v Brazílii museli roztlačit sanitku. Na hřiště přijela pro zraněného hráče a nemohla nastartovat

Chvíle hrůzy vystřídala v utkání brazilské fotbalové ligy mezi Vasco da Gama a Flamengem nechtěná komická vložka. Sanitka, která přijela pro zraněného hráče, nemohla znovu nastartovat a fotbalisté obou týmů ji museli roztlačit. Pobavili tím přes 50 tisíc fanoušků na stadionu.

Tento článek je více než rok starý.

Video Rio de Janeiro Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

„To se mi ještě nestalo,“ řekl obránce Flamenga Rever v televizním rozhovoru. „Myslel jsem si, že si řidič dělá legraci, ale chtěl, abychom mu pomohli. Povedlo se nám to trochu roztlačit a motor naskočil,“ uvedl po zápase, který skončil remízou 1:1.

Ambulance přijela pro domácího záložníka Bruna Silvu, který po srážce se spoluhráčem zůstal v bezvědomí. Stoper Luiz Gustavo do něj nejprve naskočil a pak mu navíc spadl na hlavu.

Po Silvově odjezdu do nemocnice dohrávaly oba týmy v deseti, protože Vasco da Gama už předtím vystřídal tři hráče. Flamengo bylo už od 58. minuty oslabeno o vyloučeného záložníka Diega.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme