Brazilští reprezentanti jsou v Praze. Sběratelům pár podpisů rozdali, u novinářů se ani nezastavili

Brazilští fotbaloví reprezentanti jsou po 63 letech v Praze. A pro fotbalové fanoušky to není jen výjimečná příležitost vidět je hrát na vlastní oči, ale také od nich získat podpis. Hned na letišti toho několik sběratelů využilo, a nejen českých.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fanoušci se snaží získat podpisy brazilských fotbalistů

Fanoušci se snaží získat podpisy brazilských fotbalistů | Foto: Jan Suchan

Tři auta sběratelů podpisů odjíždí od terminálu. Pokus ulovit autogramy brazilských hvězd zhruba 20 minut před příletem vzdávají, protože autobus připravený pro hráče odjel a vypadá to, že přímo na letištní plochu.

Přehrát

00:00 / 00:00

Brazilská fotbalová reprezentace přiletěla do Prahy

Polský sběratel David na letišti zůstal. Přiznává ale, že se bál, že hráči odbavovací halou neprojdou, vždyť na Letiště Václava Havla přijeli s kamarádem Frankem jen kvůli podpisům až z Katovic. Už je ale připravený ve žlutém brazilském dresu, s fixem a albem s fotkami. Autobus se totiž vrátil zpátky a dva pánové tady rozestavují sloupky s natahovacími páskami, kterými vytváří koridor pro hráče.

A už se otevírají dveře, jako první vchází trenér Tite, následují hráči. A zatímco třeba Thiago Emiliano da Silva se sluchátky na uších prochází rovnou do autobusu, další osobnosti jako Casemiro, Philippe Coutinho nebo Gabriel Jesus se zastavují a podepisují.

„Casemiro, Taffarel, Coutinho…“ vyjmenovává získané autogramy jeden z úspěšných sběratelů. Ten měl větší štěstí, než veterán mezi nimi, který přicestoval z Břeclavi. „Mám jediného Casemira,“ řekl.

I on byl ale úspěšnější než čtveřice novinářů, u kterých se brazilské hvězdy Barcelony, Realu nebo Manchesteru City nezastavily vůbec.

14 lovců autogramů (pět z nich dokonce z Polska, další třeba z Břeclavi) a 4 novináři - toť uvítací delegace pro nejslavnější fotbalovou reprezentaci světa. Coutinho, Casemiro, Gabriel Jesus, Arthur nebo Paqueta pár podpisů rozdali, rozhovor žádný 😏

03:11 – 24. 03. 2019

1 5

Jan Suchan Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme