Určitě jim to budu chtít vrátit, plánuje Schick. Útočník národního týmu chce odčinit prohru ve Walesu

Český fotbalový útočník Patrik Schick by v pátečním utkání kvalifikace mistrovství světa proti Walesu rád odčinil vyloučení z březnového venkovního duelu, který národní tým prohrál 0:1. Pětadvacetiletý hráč Leverkusenu si do reprezentace přivezl formu z německé bundesligy, kde v sedmi zápasech nastřílel šest branek.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Patrik Schick

Patrik Schick | Zdroj: Reuters

Po pěti brankách na letním evropském šampionátu i vydařeném vstupu do této sezony v dresu Leverkusenu počítá český fotbalista Patrik Schick s tím, že fanoušci od něj nyní budou v reprezentaci hodně očekávat.

Soupeři bude v duelu s Českem chybět největší hvězda. ‚Wales není jen Bale,‘ říká trenér Šilhavý

Číst článek

V pátečním utkání kvalifikace mistrovství světa proti Walesu by pětadvacetiletý útočník rád gólově odčinil vyloučení z březnového venkovního vzájemného duelu, které ho připravilo o zářijový sraz.

„Samozřejmě, ta stopka mě mrzela, že jsem tady nemohl na minulém srazu být. Každopádně tu červenou bych si chtěl vynahradit nějakým lepším způsobem,“ sdělil Schick na online tiskové konferenci.

Formu si bývalý hráč Sparty, Bohemians 1905, Sampdorie Janov, AS Řím a Lipska přenesl i do začátku sezony.

V dosavadních sedmi kolech bundesligy dal za Leverkusen šest branek a ve střelecké tabulce ztrácí jen jeden gól na vedoucí dvojici Robert Lewandowski a Erling Haaland.

„Forma si myslím, že je dobrá, jsem zdravej. Určitě jim to budu chtít vrátit a dát jim nějaký gól, to určitě,“ přeje si druhý nejlepší střelec letošního mistrovství Evropy.

Kvůli trestu za vyloučení při březnové kvalifikační prohře 0:1 ve Walesu chyběl v zářijových zápasech národnímu týmu. Nyní má proti Ostrovanům v klíčovém utkání o druhé místo ve skupině možnost na nápravu.

dpr, mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme