‚Mužstvo bude potřebovat impulz.‘ Jarolím nevyloučil po zápase s Ruskem konec u reprezentace

Působení trenéra Karla Jarolíma u fotbalové reprezentace je dost možná u konce. Jeho možným odvoláním se bude zabývat vedení české asociace, pokud tedy nerezignuje sám. Podle informací serveru iSport.cz už Jarolím reprezentace dokonce není.

Tento článek je více než rok starý.

Rostov na Donu Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Čeští fotbalisté v zápase proti Rusku

Čeští fotbalisté v zápase proti Rusku | Foto: Sergej Pivovarov | Zdroj: ČTK/AP

40 tisíc ruských fanoušků se skvěle bavilo, stadion obíhaly mexické vlny, vždyť domácí vedli o tři góly už po půlhodině. Karlu Jarolímovi bylo v tu chvíli úplně jinak.

Fotbalisté nepovedený vstup do Ligy národů nenapravili, v Rusku schytali debakl 1:5

Číst článek

„Jsou to rány. Samozřejmě je to hodně nepříjemné a bolí to moc. Tohle je kruté,“ říkal po zápase Jarolím. Až tak, že po dvou letech u národního týmu skončí?

„Dozvíte se to určitě v nejbližších hodinách. Teď se k tomu vyjadřovat nebudu. Asi mužstvo bude potřebovat nějaký impulz,“ pravil Karel Jarolím v pondělních 20 hodin a 28 minut českého času a podle informací serveru iSport.cz z úterního rána už koučem národního týmu není.

Ten pod jeho vedením neuspěl v kvalifikaci o mistrovství světa, špatně vstoupil do Ligy národů a připsal si dvě nejhorší porážky v historii samostatné reprezentace. 0:4 s Austrálií a teď 1:5 s Ruskem.

A zatímco během zápasu čeští fotbalisté pro Jarolímovo setrvání příliš neudělali, snažili se o to aspoň po něm. Třeba brankář Tomáš Koubek.

„Není to, že se to lusknutím prstu změní a najednou se budeme rovnat Rusům nebo Ukrajincům, kteří jsou na tom technicky a rychlostně daleko lépe,“ myslí si Koubek.

A obránce Jakub Brabec dodal, že prohra 1:5 věrně vypovídá o kvalitě české reprezentace.

Jan Suchan Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme