'Chci dokončit, co jsem začal.' Ibrahimović podepsal novou smlouvu s Manchesterem

Fotbalista Zlatan Ibrahimović nakonec Manchester neopustí. Rudí ďáblové dnes na tiskové konferenci oznámili, že u nich 35letý fotbalista podepsal další roční smlouvu. Oblékat bude dres s číslem deset, které na na Old Trafford dlouhá léta patřilo Waynovi Rooneymu.

Tento článek je více než rok starý.

Manchester Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalista Zlatan Ibrahimović

Fotbalista Zlatan Ibrahimović | Zdroj: Reuters

"Jsem zpět, a chci dokončit, co jsem začal," řekl pro klubový web Zlatan Ibrahimović, který se zotavuje po vážném zranění kolena.

„Já i klub jsme měli od začátku jasno, že tady budu pokračovat. Už se těším, až si zase zahraju na Old Trafford, ale nesmím nic uspěchat. Ještě mě čeká dost práce, než se dostanu do potřebné kondice," dodal.

Ještě v červnu se spekulovalo, že 35letý Švéd Manchester opustí, klub ho dokonce zařadil mezi propuštěné hráče. Nakonec ale na Old Trafford podepsal novou roční smlouvu, navíc dostane dres s číslem 10. Desítka přitom deset let patřila jiné ofenzivní hvězdě United, Waynovi Rooneymu.

„Mám velkou radost z toho, jak se Zlatan uzdravuje a že ho máme zase zpátky. Po tom, co předvedl v minulé sezoně, si naši důvěru zaslouží. Musíme být však trpěliví a věřím, že ve druhé polovině sezony nám hodně pomůže," přivítal kontrakt kouč Manchesteru José Mourinho.

Zlatan Ibrahimović za United v minulém ročníku odehrál 46 zápasů a dal 28 gólů. Sezonu mu však v dubnu předčasně ukončilo zranění kolena.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme