Asistentem nového kouče Sarriho v londýnské Chelsea bude klubová legenda Gianfranco Zola

Asistentem nového italského trenéra londýnské Chelsea Maurizia Sarriho bude jeho krajan a klubová legenda Gianfranco Zola. Za „Blues“ hrál v letech 1996 až 2003.

Londýn Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Bývalý útočník v dresu Chelsea pomohl týmu ke dvěma vítězstvím v Anglickém poháru, triumfu v Poháru vítězů pohárů a evropském superpoháru.

Fotbalová Chelsea má nového trenéra, odvolaného Conteho nahradil Maurizio Sarri

Číst článek

„Je to pro mě něco úžasného. Jsem ochotný tvrdě pracovat, protože to bude náročná výzva, ale jsem rád, že jsem tady a budu pracovat s Mauriziem na tom, abychom byli úspěšní," uvedl pro klubový web dvaapadesátiletý Ital.

Zola již v Anglii trénoval West Ham United, Watford a naposledy do loňska Birmingham City. Byl také koučem italského Cagliari.

V Chelsea doplní svého krajana a nově jmenovaného trenéra Maurizia Sarriho, o kterého londýnský celek usiloval celé léto, avšak Neapol se ho zdráhala uvolnit, přestože už od května bylo jasné, že italský celek přebírá Carlo Ancelotti a Sarri ve funkci po třech letech končí . Během nich tým dovedl dvakrát na druhé místo v lize za Juventusem a jednou na třetí.

jgr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme