Fotbalista Chelsea Loftus-Cheek si poranil achillovku. Nezahraje si finále Evropské ligy, ani Ligu národů

Fotbalisté Chelsea se budou muset ve finále Evropské ligy obejít bez záložníka Rubena Loftuse-Cheeka. Třiadvacetiletý talent si podle klubového webu vážně poranil achillovku a musí na operaci, která ho vedle vrcholu aktuálního ročníku připraví o start za anglickou reprezentaci v červnovém finálovém turnaji Ligy národů a také o značnou část příští sezony. Podle prvních odhadů ho totiž čeká pauza v délce pěti až devíti měsíců.

Tento článek je více než rok starý.

Londýn (Aktualizováno: 22:34 16. 5. 2019) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Chelsea se možná budou muset ve finále Evropské ligy obejít bez záložníka Rubena Loftuse-Cheeka

Fotbalisté Chelsea se budou muset ve finále Evropské ligy obejít bez záložníka Rubena Loftuse-Cheeka | Foto: John Sibley | Zdroj: Reuters

Loftus-Cheek se zranil při středečním charitativním zápase v USA s New England Revolution. Naplnily se tak obavy trenéra Maurizia Sarriho, který nepovažoval cestu na přátelský duel do USA krátce před zápasem roku za dobrý nápad.

Loftus-Cheek v semifinálové odvetě Evropské ligy s Frankfurtem přispěl gólem k postupu Chelsea, v posledních 15 startech se podílel na devíti brankách týmu. Chelsea se utká s Arsenalem, v jehož dresu bude o poslední trofej kariéry usilovat Petr Čech, ve finále v Baku 29. května.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme