Ronaldo proti Crotone dvakrát udeřil ze vzduchu a je zpátky v čele tabulky střelců

Cristiano Ronaldo dvěma gólovými hlavičkami v závěru prvního poločasu nasměroval Juventus Turín k výhře nad posledním Crotone 3:0 a vrátil se do čela tabulky střelců italské ligy. Tříbodový zisk z dohrávky 23. kola posunul Starou dámu na třetí místo tabulky před AS Řím, který v neděli jen remizoval bez branek na hřišti Beneventa.

Turín Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Cristiano Ronaldo při gólové hlavičce proti Crotone

Cristiano Ronaldo při gólové hlavičce proti Crotone | Foto: MASSIMO PINCA | Zdroj: Reuters

Ronaldo skóroval po centrech sedm minut před přestávkou, kdy jeho trefu posvětil videorozhodčí, a pak ještě v nastavení první půle. S 18 góly se portugalský útočník posunul opět do čela pořadí kanonýrů před Romelua Lukakua z Interu.

Barák dal pátý gól v sezoně a vystřelil Veroně v italské lize vítězství nad Parmou

Číst článek

Krátce po hodině hry překazil Ronaldovi hattrick skvělým zákrokem brankář Alex Cordaz, ale jen chvíli poté završil skóre americký záložník Weston McKennie.

Juventus se přiblížil na čtyři body k druhému AC Milán, vedoucí Inter má o další čtyři víc. Juventus má oproti oběma rivalům ještě zápas k dobru.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme