VIDEO: Ronaldo dvěma góly sestřelil Švédsko, jako první Evropan oslavil 100. zásah v reprezentaci

Fotbalisté Portugalska porazili v Lize národů 2:0 Švédsko, obě branky dal Cristiano Ronaldo. Jako první Evropan tak dosáhl stovky reprezentačních gólů. Ronaldo vstřelil jubilejní branku v prvním poločase z přímého kopu, po změně stran přidal 101. zásah v národním týmu. Už jen osm gólů mu tak schází k reprezentačnímu rekordu Íránce Aliho Daeího.

Stockholm Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Portugalci jsou v čele skupiny A3 s plným počtem šesti bodů. Stoprocentní je i Francie, která zdolala v repríze posledního finále mistrovství světa Chorvatsko 4:2.

Schick se na pět let upsal Leverkusenu. Německý tým představil českého útočníka vtipným videem

Číst článek

Ronaldo si připsal jubilejní trefu z přímého kopu. Tímto způsobem skóroval v reprezentaci podesáté a celkově už v kariéře proměnil 57 přímých kopů.

Gólové situaci navíc předcházel druhý „žlutý“ faul Gustava Svenssona a Švédové v oslabení už nedokázali zápas zdramatizovat. V 72. minutě se naopak parádním obstřelem z hranice vápna znovu blýskl Ronaldo.

Liga národů - skupina A3:

Švédsko - Portugalsko 0:2 (0:1)
Branky: 45.+1 a 72. Ronaldo. ČK: 44. Svensson (Švéd.).

Francie - Chorvatsko 4:2 (2:1)
Branky: 43. Griezmann, 45.+1 vlastní Livakovič, 65. Upamecano, 77. Giroud z pen. - 17. Lovren, 55. Brekalo.

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme