VIDEO: Ronaldův návrat na Old Trafford z říše snů, dvěma góly přispěl k výhře nad Newcastlem

Návrat ve velkém stylu v dresu Manchesteru United prožil ve svém prvním zápase po přestupu z Juventusu Cristiano Ronaldo. Portugalský útočník pomohl ve 4. kole Premier League dvěma góly k jednoznačné výhře 4:1 nad Newcastlem.

Manchester (Aktualizováno: 18:26 11. 9. 2021) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ronaldo se poprvé prosadil ve druhé nastavené minutě úvodního dějství, když zblízka do prázdné branky dorazil Greenwoodův pokus.

Ronaldův první gól proti Newcastlu United:

Po přestávce vyrovnal Manquillo, ale v 62. minutě Ronaldo ve vápně vyzrál na gólmana Woodmana střelou mezi nohy.

Ronaldův druhý gól do sítě Newcastlu:

Král zůstal na lavičce

West Ham remizoval v Southamptonu bez branek. Za hosty odehráli celý zápas Vladimír Coufal a Tomáš Souček, další český reprezentant Alex Král zůstal mezi náhradníky a premiéry v dresu „Kladivářů“ se nedočkal.

West Ham remizoval v Premier League podruhé za sebou a udržel neporazitelnost. V nastavení byl po druhé žluté kartě vyloučen jeho útočník Antonio.

Anglická fotbalová liga - 4. kolo:

Crystal Palace - Tottenham 3:0 (84. a 90.+3 Édouard, 76. Zaha z pen.), Brentford - Brighton 0:1 (90. Trossard), Arsenal - Norwich 1:0 (66. Aubameyang), Leicester - Manchester City 0:1 (62. Silva), Manchester United - Newcastle 4:1 (45.+2 a 62. Ronaldo, 80. Fernandes, 90.+2 Lingard - 56. Manquillo), Southampton - West Ham United 0:0, Watford - Wolverhampton 0:2 (74. vlastní Sierralta, 83. Hwang Hi-čchan), Chelsea - Aston Villa 3:0 (15. a 90.+3 Lukaku, 49. Kovačič).

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme