Čtvrtá výhra v řadě pro české fotbalisty. Katar porazili díky gólu Antonína Baráka

Čeští fotbalisté zvítězili počtvrté v řadě, když porazili domácí Katar 1:0. Jedinou branku zápasu si připsal Antonín Barák z Udine. Katarští hráči sice také dostali míč do brány, ale pro ofsajd jim nebyl gól uznán.

Tento článek je více než rok starý.

Dauhá (Aktualizováno: 20:09 11. 11. 2017) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Česká radost po trefě Antonína Baráka

Česká radost po trefě Antonína Baráka | Foto: Jan Tauber | Zdroj: FAČR

Trenér Jarolím udělal oproti středečnímu zápasu s Islandem devět změn v sestavě a dal šanci několika nováčkům. V národním drese se poprvé představil Vladimír Coufal, David Houska a Stefan Simič. Z původního složení týmu zůstali jen Josef Hušbauer spolu s Antonínem Barákem.

Právě druhý jmenovaný se stal prvním střelcem zápasu. Po rohovém kopu balón propadl ke shluku hráčů u značky pro penaltu, kde si ho dokázal zpracovat Barák a překonal domácího brankáře.

Příležitost navýšit náskok měl ještě v prvním poločase Šimon Falta, ale jeho střela skončila těsně na břevně. Pro něho šlo o první utkání národního týmu, do kterého nastoupil v základu.

„Já myslím, že fantastický. Troufl bych si říct, že daleko lépe technicky vybavené než Island a koneckonců jsme to viděli. První doteky jim chodili, tam kam chtěli. Myslím si, že fantastický soupěř,“ hodnotil pro Radiožurnál po zápase protihráče Vladimír Coufal.

Ve druhém poločase začali být katarští fotbalisté nebezpečnější a jednou dokázali dostat míč i za Pavlenkova záda. Gól Hassana ale nebyl uznán pro ofsajdové postavení.

Katařané ani z převahy, kterou si v druhé půli dokázali vytvořit, nevytěžili vyrovnávací branku a tak Češi slaví svou čtvrtou výhru v řadě. Po vítězství nad Ázerbájdžánem, San Marinem a Islandem porazili domácí Katar 1:0.

bor, jsu Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme