Dal gól, o přestávce omdlel. Argentinský útočník Agüero skončil v nemocnici

Přípravný zápas Argentiny s Nigérií v ruském Krasnodaru skončil předčasně pro argentinskou hvězdu Sergia Agüera. Jihoamerický útočník sice v prvním poločase dal gól, do druhé půle ale nenastoupil. V šatně během přestávky omdlel a byl převezen do nemocnice.

Tento článek je více než rok starý.

Krasnodar/Rusko Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sergio Agüero

Sergio Agüero | Foto: Maxim Shemetov | Zdroj: Reuters

Ve 36. minutě si počkal na Pavonovu přihrávku a do prázdné branky zvýšil stav přípravného utkání mezi Argentinou a Nigérií na 2:0 pro Argentinu, v tu chvíli ještě Sergio Agüero vypadal v pořádku.

Jenže po přestávce už 29letý útočník na trávník nevyběhl. V šatně omdlel a byl převezen do krasnodarské nemocnice. „Během pauzy zkolaboval, proto preventivně absolvoval pár rutinních ošetření,“ píše se na twitterovém účtu argentinské reprezentace.

Bez hvězdy Manchesteru City modro-bílí druhý poločas nezvládli a Nigérie otočila přípravný zápas z 0:2 na 4:2. Podle redaktora magazínu Goal Sama Leeho byl útočník po vyšetření v nemocnici propuštěn.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme