Další odchod na hostování. Mario Holek bude hrát do konce podzimu na Dukle

Sparťanský obránce Mario Holek odchází ze Sparty na hostování do Dukly. Fotbalista, který už od letní přípravy trénuje individuálně, bude na pražské Julisce na půlročním hostování. Oba kluby o tom informovali na svých webových stránkách. Trenér Letenský Andrea Stramaccioni s Holkem přestal počítat už před začátkem sezóny.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Plzeň - Sparta

Plzeň - Sparta | Zdroj: ČTK

Holek ve Spartě skončil ještě před zahájením letní přípravy a od té doby trénoval individuálně. Kromě něj italský kouč přestal počítat také s Matějem Hybšem a Ondřejem Mazuchem, kteří odešli do Liberce, respektive druholigového anglického Hullu.

Nedávno Letnou opustil i Lukáš Vácha, který po prodloužení smlouvy zamířil na hostování do Liberce.

"Věřím, že se mi zde podaří dostat do formy a pomůžu k dobré hře i výsledkům," uvedl Holek.

"Dukla je známá svým specifickým stylem a výstavbou hry od obránců. Bude to pro mě určitá změna, na kterou se ale hodně těším. Jsem rád, že tady můžu být," dodal.

Holek ve Spartě působil od prosince 2011, kdy přišel z Dněpropetrovsku. S letenským klubem v ročníku 2013/14 vyhrál českou ligu i pohár. Osminásobný reprezentant v nejvyšší soutěži působil také v Brně, celkem v první lize odehrál 191 utkání a dal šest branek.

"Přichází k nám velice zkušený a vyzrálý ligový hráč, který prošel nejlepším klubem v České republice - Spartou," řekl sportovní ředitel Dukly Günter Bittengel. "Jeho zkušenosti by měly pomoci ke stabilizaci v nové sezoně hodně obměněného kádru," uvedl.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme