Za komentáře na instagramu dostal obránce Liverpoolu Lovren trest. Nezahraje si jeden zápas

Chorvatský fotbalista Dejan Lovren byl potrestán disciplinární komisí UEFA zákazem startu v jednom reprezentačním utkání. Důvodem je jeho komentář na sociálních sítích vůči národnímu týmu Španělska po listopadovém vzájemném utkání, které Chorvatsko vyhrálo 3:2.

Curych Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Chorvatský stoper Liverpoolu Dejan Lovren

Chorvatský stoper Liverpoolu Dejan Lovren | Foto: Phil Noble | Zdroj: Reuters

Stoper tak přijde o zápas kvalifikace mistrovství Evropy s Ázerbájdžánem.

Lovren po zápase dal na instagram video, ve kterém se chlubil tím, že udeřil loktem španělského kapitána Sergia Ramose, a také urážel španělský tým. Hráč Liverpoolu po utkání rovněž řekl novinářům, že Španělé se na hřišti chovali hrubě a neumí prohrávat.

Podle UEFA tím porušil disciplinární řád, podle něhož je trestán každý, jehož „chování je urážlivé a porušující základní pravidla slušného chování“.

UEFA také udělila dvouzápasový trest za vyloučení záložníkovi Bayernu Mnichov Thomasovi Müllerovi a obránci Maximilianovi Wöberovi z Ajaxu Amsterodam. Přijdou tak o oba zápasy osmifinále Ligy mistrů.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Dobro jutro Hrvatska

Příspěvek sdílený Dejan Lovren (@dejanlovren06),

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme