Dembele zůstává mimo kádr, potvrdila Borussia Dortmund

Fanoušci Borussie Dortmund v nejbližší době ve žlutočerném dresu neuvidí Ousmana Dembeleho. Dvacetiletý křídelník, o němž se v poslední době spekuluje v souvislosti s případným přestupem do Barcelony, ve čtvrtek bez omluvy nedorazil na trénink mužstva.

Dortmund Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ousmane Dembele

Ousmane Dembele | Zdroj: Reuters

Jak se dalo čekat, okamžitě přišel ze strany vestfálského klubu trest a Dembele nebyl nominován na víkendové utkání národního poháru. Dnes pak Borussia přišla s dalším vyjádřením na Francouzovu adresu.

V něm klub na svých stránkách uvádí, že dvacetiletý hráč je až do odvolání vyřazen z kádru a nebude s mužstvem ani trénovat. Jedná se prý o společné rozhodnutí šéfa klubu Watzkeho, sportovního ředitele Zorca a nového trenéra Bosze, jenž do Dortmundu zamířil z Ajaxu Amsterdam.

„Naším cílem je teď soustředit se na úvodní utkání Bundesligy, které nás čeká příští víkend ve Wolfsburgu. Dembele může zatím trénovat individuálně,“ uvedl Michael Zorc.

Francouzský křídelník přišel loni do Německa z francouzského Rennes a první bundesligová sezona se mu vyvedla na výbornou. Zaznamenal deset branek a upoutal pozornost především individuálními kvalitami. Není se proto čemu divit, že po odchodu Brazilce Neymara do Paris St. Germain je Dembele jedním z hlavních adeptů na uvolněné místo v útoku Barcelony.

jap Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme