Maškovi skončila sezona. Záložník hostující ve Zlíně si přetrhl zkřížený vaz v koleně

Zlínskému záložníkovi Dominiku Maškovi pravděpodobně skončila sezona. Čtyřiadvacetiletý fotbalista, který u „Ševců“ hostuje do konce podzimní části z Mladé Boleslavi, si přetrhl zkřížený vaz v koleně a čeká ho minimálně půlroční pauza, potvrdila tisková mluvčí moravského klubu Zuzana Molková.

Tento článek je více než rok starý.

Zlín Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalista Dominik Mašek

Fotbalista Dominik Mašek | Zdroj: Profimedia

Mašek se zranil v sobotním prvoligovém utkání v Příbrami (0:0), kde začínal s kariérou. Hřiště musel opustit v 28. minutě a podrobná vyšetření odhalila poškozené vazy. Ofenzivní záložník v této sezoně odehrál 13 ligových zápasů a vstřelil dva góly. Zlín měl opci na Maškův přestup, kterou však kvůli vážnému zranění neuplatní.

‚Přece nebudu mít zalepenou pusu a svázané ruce.‘ Hoftych jako první kouč pyká za žluté karty

Číst článek

Předposlední celek tabulky momentálně bojuje s obrovskou marodkou. Před pondělním domácím duelem s Plzní má zdravotní problémy dvanáct zlínských hráčů.

Někdejší velký talent Mašek v příbramském dresu debutoval v lize jako nejmladší hráč historie ve věku 15 let a 322 dnů. Poté zamířil do Hamburku a následně působil v nizozemském Leeuwardenu, ale v zahraničí se i kvůli zraněním neprosadil.

V létě 2016 se příbramský rodák vrátil domů a upsal se Bohemians 1905. Z pražského klubu v lednu zamířil do Mladé Boleslavi.

Mašek, jenž byl v letech 2011 a 2012 vyhlášen nejtalentovanějším českým fotbalistou, má v tuzemské nejvyšší soutěži na kontě 94 utkání, 13 branek a pět asistencí.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme