Dvakrát a dost. Naštvaný komentátor opustil své stanoviště, neunesl hrubé chyby rozhodčího

Velmi kuriózní situace se odehrála ve třetí nejvyšší ruské fotbalové lize mezi domácím Torpedem Vladimir a Tekstilščikem. Po hrubých chybách rozhodčího, který domácím „odpustil“ dvě penalty, opustil rozhořčený komentátor svůj komentátorský stolek.

Video Vladimir (Rusko) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Improvizované komentátorské stanoviště (ilustrační foto) | Foto: Jan Kaliba

Běžela 65. minuta zápasu mezi domácím Torpedem a Tekstilščikem. Brankář domácích pod tlakem hostujícího útočníka udělal chybu a musel faulovat útočníka hostí. Pod nohy mu skočil evidentně ve velkém vápně, a sudí tudíž měl zapískat penaltu. Nestalo se. K podivu všech včetně komentátora vytáhl standadrní situaci mimo pokutové území a nařídil pouze volný přímý kop. Už tuto situace nesl ruský komentátor nelibě.

'Přišel čas skončit.' Mistr světa a vítěz Ligy mistrů Andrea Pirlo končí s kariérou

Číst článek

To ale nebylo vše. Vzápětí situace vygradovala, když po rozehraném přímém kopu jeden z domácích evidentně zahrál rukou, ale arbitr, který měl situaci přímo před sebou, pouze rozpažil a hrálo se dál. To už komentátor nevydržel, řekl několik sprostých slov na adresu ruského fotbalu a odešel. Zápas pak nějaký čas doprovázely jen vzdálené hlasy hráčů. Jak na svém twitterovém účtu upozornil , komentátor se údajně na své stanoviště později vrátil.

Zápas nakonec skončil nerozhodně 1:1, když oba góly padly v úvodních deseti minutách prvního poločasu.

mav Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme