Útočník Wiganu dal dva góly, vystřídal a ze zápasu utekl tunelem. Spěchal k porodu

Záložník Wiganu Ryan Coclough měl v úterý velmi náročný den. V zápase proti Doncasteru vstřelil dva góly, ale na hattrick neměl ani pomyšlení. Za rozhodnutého stavu rychle střídal a spěchal do nemocnice, ještě večer se podruhé stal otcem.

Tento článek je více než rok starý.

Wigan/Anglie Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ještě v dresu. David Colclough pospíchal do porodnice přímo ze zápasu Wiganu

Ještě v dresu. David Colclough pospíchal do porodnice přímo ze zápasu Wiganu | Foto: David Sharpe | Zdroj: Repro Twitter

V 58. minutě zápasu League One, třetí nejvyšší anglické soutěže, dal Ryan Colclough svůj druhý gól. Vzápětí - s obvázaným zápěstím a za dohledu usmívajících se spoluhráčů - naznačil na oslavu rukama kolébku, jak to často dělají čerství otcové.

Od monitoru ke skutečnému kádru. Anglický tým podepsal trenérskou smlouvu s hráčem počítačové hry

Číst článek

22letý ofenzivní záložník se právě v těch chvílích stával podruhé otcem. Manažer Paul Cook mu vyhověl a za rozhodnutého stavu 3:0 ho stáhl ze hřiště.

„Divil jsem se, proč tak utíkal tunelem,“ divili se pak fanoušci v komentářích.

Celou situaci v noci osvětlil ředitel klubu David Sharpe. „Gratuluji Ryanovi, který nám dneska pomohl k vítězství a byl nahrazen včas, aby viděl narození syna,“ napsal na twitterový účet a přidal fotografii z porodnice.

Colclough je na ní stále ještě v dresu, drží v náručí svého potomka. Obrázek okamžitě obletěl svět. 

Příliš času na oslavy ale fotbalista nemá. Už v sobotu čeká Wigan další zápas League One v Rotterhamu. „Latics“ navíc útočí na postup do druhé nejvyšší soutěže, po osmnácti kolech jsou druzí jen o bod za prvním Shrewsbury.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme