FAČR zveřejnila ceny vstupenek na zápas s Brazílií, nejlevnější stojí tisícovku

Česká fotbalová reprezentace se 26. března utká v pražském Edenu s Brazílií. Na zápas s atraktivním soupeřem si fanoušci budou moct koupit nejlevnější vstupenky za 990 korun, další vstupenky bez VIP servisu stojí až dva a půl tisíce korun.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Brazilské hvězdy přiletí do Prahy na konci března

Česká fotbalová reprezentace | Foto: Andrew Boyers | Zdroj: Reuters

„O ceně lístků jsme interně dlouho diskutovali a myslím, že jsme se dokázali vejít do přiměřené cenové hladiny, která odpovídá výjimečnosti utkání. Brazilský tým představuje nejvyšší možnou sportovní kvalitu i prestiž, v Česku se navíc představí po dlouhých desetiletích,“ píše v tiskové zprávě mluvčí asociace Michal Jurman.

Zraněný Neymar přijde o přípravu s českým týmem i o Ligu mistrů

Číst článek

Vstupenky budou k dispozici ve třech cenových kategoriích, ty nejlevnější za 990 korun, dražší za 1990 a 2490 korun. V prodeji budou od 25. února.

„Utkání s Brazílií bude pro všechny kluky, i pro nás z realizačního týmu, opravdovým svátkem. Moc si přejeme, aby si na stadion našel cestu co možná největší počet fanoušků z celé republiky,“ láká fanoušky do Vršovic trenér reprezentace Jaroslav Šilhavý.

Kvůli omezenému počtu VIP lístků asociace zavedla také „Premium seats“, za které diváci dostanou nejlepší místa na stadionu a dárky od partnerů, stát budou téměř čtyři tisíce, nejdražší VIP lístky pak 8 tisíc. Reprezentace chystá pro fanoušky také 11 výjezdových tras.

Přípravné utkání s Brazílií se odehraje 26. března v Edenu, největší hvězda výběru Neymar ale do Prahy nedorazí kvůli zranění nártní kosti u malíčku pravé nohy.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme