Fanoušci Porta museli utéct z tribuny, sektor pro hosty v Estorilu hrozil zřícením

Zápas nejvyšší portugalské soutěže mezi Estorilem a vedoucím FC Porto zůstal nedohrán. Během prvního poločasu se v tribuně pro fanoušky hostů začaly objevovat velké praskliny a pořadatelé návštěvníkům doporučili, ať vyhledají bezpečí na hrací ploše.

Video Estoril/Portugalsko Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

„Draci“, jak se fotbalistům FC Porto říká, prohrávali po 16 minutách hry v Estorilu 0:1 a začala jim hrozit první porážka v sezoně portugalské ligy. Ještě méně pevná než hostující obrana ale vypadala severní tribuna stadionu v Estorilu.

Video: Obránce se omylem srazil s rozhodčím, sudí ho nakopl a navíc vyloučil

Číst článek

V sektoru pro hosty bylo přibližně dva a půl tisíce fanoušků z druhého největšího města Portugalska, v konstrukci tribuny se ale v průběhu prvního poločasu začaly objevovat praskliny.

Pořadatelé z obavy o bezpečnost vyzvali fanoušky, ať se přesunou na hrací plochu, následoval rychlý přesun modrobílého tábora na hřiště. Zápas byl přerušen a bude se dohrávat v náhradním termínu, na kterém se oba kluby musí dohodnout.

Klub z Porta zveřejnil fotografie popraskaného zázemí tribuny. Stadion v Estorilu je sice v provozu od roku 1939, severní tribuna pro hosty ale byla postavena teprve nedávno.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme