Útočník Fantiš se vrací z Příbrami do Zlína. Fotbalisty Baníku posílil záložník Bohemians 1905 Reiter

Fotbalista Antonín Fantiš se po necelých dvou letech vrací do Zlína. Sedmadvacetiletý útočník přestoupil z Příbrami a ve staronovém působišti podepsal tříletou smlouvu. „Ševci“ o tom informovali na svém webu. Novou posilu hlásí také Ostrava. Do Baníku přestoupil záložník Rudolf Reiter. Čtyřiadvacetiletý hráč přišel z Bohemians 1905, kluby jsou na jeho příchodu dohodnuty. Oba celky to oznámily na sociálních sítích.

Tento článek je více než rok starý.

Ostrava/Zlín (Aktualizováno: 17:03 25. 6. 2019) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Do Baníku přestoupil záložník Rudolf Reiter z Bohemians 1905

Do Baníku přestoupil záložník Rudolf Reiter z Bohemians 1905 | Zdroj: Fotobanka Profimedia

Fantiš ve Zlíně působil v letech 2015 až 2017, i vinou zranění se ale tehdy příliš neprosadil. S Příbramí následně vybojoval návrat do ligy a v uplynulé sezoně byl po Janu Matouškovi druhým nejlepším týmovým střelcem.

‼️ Máme novou posilu! Do Zlína se vrací útočník Antonín Fantiš. 👍

ℹ️ fcfastavzlin.cz/aktuality/novi…

11:05 – 25. 06. 2019

9

Nejvyšší soutěž hrával také v Jablonci a Ostravě, celkem má v lize na kontě 202 startů a 20 branek. Ve Zlíně se znovu sejde s trenérem Josefem Csaplárem, který v uplynulé sezoně působil v Příbrami a v závěru ročníku ho nahradil Roman Nádvorník.

Reiter na soustředění v Rakousku

‚Výprodej‘ Dukly pokračuje. Hanousek se nedohodl na nové smlouvě a zadarmo zamířil do Karviné

Číst článek

Ostrava měla o Reitera zájem už v zimním přestupovém okně, ale tehdy jednání ztroskotala na finančních požadavcích Pražanů. Nyní už se kluby domluvily a hráč se v úterý připojil k Baníku při odjezdu na soustředění do Rakouska.

„Mezi kluby je vše dojednáno, teď se ještě dolaďují poslední detaily,“ řekl výkonný ředitel Ostravy Michal Bělák.

Odchovanec Sparty Reiter se do nejvyšší soutěže dostal v dresu jiného pražského klubu. Za Bohemians 1905 odehrál v lize 59 zápasů a vstřelil čtyři branky.

⬅️ ODCHOD | Ruda Reiter přestupuje do FC Baník Ostrava. Přejeme hodně zdraví a úspěchů v další kariéře.

10:15 – 25. 06. 2019

15

Kerbr do Olomouce

Fotbalisté Olomouce získali obránce Milana Kerbra, vedení Sigmy s ním podepsalo dvouletou smlouvu. Informoval o tom klubový web. Devětadvacetiletý hráč předtím působil v kyperském Apollonu Limassol.

Kerbr se vrací do známého prostředí, jelikož jeho otec Milan, který v roce 1996 získal s reprezentací stříbro na mistrovství Evropy, byť si na něm nezahrál ani minutu, nastupoval za Sigmu v letech 1991 až 1997.

„Můj první fotbalový dres byl dres Sigmy Olomouc. S fotbalem jsem začal tady v přípravce. Olomouc beru jak srdcovou záležitost díky tomu, že tady hrával táta. Strávil jsem tady polovinu dětství, takže do Olomouce jsem se vždycky rád vracel. Vážím si toho, že mi Sigma nabídla smlouvu,“ citoval klubový web novou posilu.

POSILA | Sigma má další posilu! Levý obránce MILAN KERBR podepsal na Andrově stadionu dvouletou smlouvu ⚽️💙 #sksigma

▶️ bit.ly/2X68YSL

15:41 – 25. 06. 2019

2 11

V nejvyšší soutěži Kerbr dosud nastupoval za Slovácko a Liberec. Ve 167 ligových duelech zaznamenal 27 gólů.

Hanáci také prodloužili smlouvu s útočníkem Jakubem Yunisem. Třiadvacetiletý hráč působí v klubu od dorostu a zůstane v Sigmě do roku 2022.

„Chci tu zůstat, protože tu cítím důvěru, kterou se klubu budu snažit splatit. Těším se na další sezonu a na spolupráci s trenérem Látalem, pod kterým mě čekají nové výzvy,“ uvedl Yunis, který v minulém ročníku odehrál 27 zápasů a dal tři góly.

Naopak na roční hostování s opcí odešel do Slovácka třicetiletý útočník Pavel Dvořák, autor dvou branek ve 24 ligových utkáních minulé sezony.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme