Barcelona na úvod španělské ligy prohrála s Bilbaem. Veterán Aduriz se blýskl výstavními nůžkami

Mistrovská Barcelona zahájila španělskou fotbalovou ligu nečekanou porážkou v Bilbau. I když měla převahu, její střely mířily maximálně do brankové konstrukce a v 89. minutě rozhodl „nůžkami“ při prvním dotyku s míčem střídající veterán Aritz Aduriz.

Tento článek je více než rok starý.

Bilbao Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Barceloně chyběl zraněný Lionel Messi a v 34. minutě oslabil ofenzivu i Luis Suárez. Při střele do tyče z otočky si poranil nohu a musel střídat.

Obhájci titulu i tak měli další šance, ale Bilbao se ubránilo a v závěru udeřilo. Osmatřicetiletý Aduriz přišel na hřiště v 88. minutě a chvíli nato se stal hrdinou večera. Nůžkami nedal brankáři Marcu-Andremu ter Stegenovi šanci.

Full-time at San Mamés (1-0) #AthleticBarça

22:55 – 16. 08. 2019

944 6701

Coutinho do Bayernu

Brazilský fotbalista Philippe Coutinho odchází z Barcelony na roční hostování do Bayernu Mnichov. Z jeho plánované výměny do Paris St. Germain za krajana Neymara sešlo.

ℹ️#FCBayern and @FC Barcelona have agreed a deal in principle for the transfer of @Philipe Coutinho on loan with an option to buy.

More to follow...

23:57 – 16. 08. 2019

5134 20062

V Barceloně, kam přišel před rokem za 140 milionů eur jako druhý nejdražší hráč všech dob z Liverpoolu, zaostal svými výkony za očekáváním. Nyní zkusí v ofenzivě Bayernu zaplnit mezeru po odchodech veteránů Arjena Robbena a Francka Ribéryho.

Do hry o Neymara vstoupil Real, píše španělský tisk. Zaplatit za něj chce v přepočtu 3 miliardy

Číst článek

„Můžeme potvrdit, že jsme v zásadě domluveni na Countinhově hostování,“ uvedl ve španělské televizi ředitel katalánského klubu Guillermo Amor před tím, než v pátek večer Barcelona zahájila nový ročník La Ligy utkáním proti Bilbau.

Coutinhův příchod do Mnichova potvrdil i sportovní ředitel Bayernu Hasan Salihamidžič. Televizní stanici ZDF řekl, že klub má na hráče také předkupní právo. K finančním podmínkám transakce se nevyjádřil.

Pro Bayern je Coutinho tento týden další posilou po Chorvatovi Ivanu Perišičovi, jenž přišel na hostování z Interu Milán.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme