Fotbalisté Slovácka v Evropské lize Fenerbahce nezaskočili, v Turecku prohráli 0:3

Fotbalisté Slovácka prohráli v úvodním utkání 3. předkola Evropské ligy v Istanbulu s Fenerbahce 0:3 a při premiéře v této soutěži se jim vzdálil postup do play-off.

Istanbul Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté tureckého Fenerbahce slaví výhru nad Slováckem

Fotbalisté tureckého Fenerbahce slaví výhru nad Slováckem | Zdroj: Profimedia

Skóre zápasu otevřel v 17. minutě ofenzivní záložník Emre Mor střelou z 12 metrů, v nastavení prvního poločasu se z přímého kopu trefil Brazilec Lincoln.

Krátce po přestávce byl po druhé žluté kartě vyloučen Stanislav Hofmann a moravský tým už nestačil čelit ofenzivě tureckého vicemistra. Třetí gól přidal opět Lincoln a přiblížil tak svůj klub k postupu.

Odveta se hraje za týden v Uherském Hradišti. Postupující z této dvojice se v závěrečném předkole utká s Austrií Vídeň, poražený ve 4. předkole Evropské konferenční ligy narazí na vítěze z dvojice AIK Stockholm - Škendija Tetovo. První zápas ve čtvrtek skončil 1:1.

Úvodní utkání 3. předkola Evropské fotbalové ligy:

Fenerbahce Istanbul - 1. FC Slovácko 3:0 (2:0)
Branky: 45.+1 a 81. Lincoln, 17. Mor. Rozhodčí: Pinheiro - Jesus, Maia (všichni Portug.). ŽK: Mor - Hofmann, Trávník, Sinjavskij. ČK: 48. Hofmann (Slovácko).

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme